Zoeken en vinden op onze website

Tweede locatie Helvoirt

De groei van de afgelopen jaren heeft er voor gezorgd dat we nu alweer uit ons (mooie) jasje gegroeid zijn. De huidige locatie blijft vanzelfsprekend in gebruik, maar vanaf 1 december a.s. zal een tweede locatie geopend worden in Helvoirt!

Dicht bij de huidige locatie betrekken we een mooi kantoor van nog eens 400 m2. Op de nieuwe locatie (Broekwal 62A en 62B te Helvoirt) zal het team van onze Office-lijn (servicedesk, ontwikkeling, consultancy en verkoop) gehuisvest worden. Tevens zullen op de nieuwe locatie een aantal vergader- en demoruimtes beschikbaar komen. Op de huidige locatie zal het team van onze Works-lijn gehuisvest blijven.

De ruimte die vrij komt zal worden ingevuld met werkplekken voor de nieuwe medewerkers (consultants en servicedesk) en als vergaderruimte. Zo hebben we op twee locaties gelegenheid om demonstraties te geven, klanten te ontvangen of vergaderingen te organiseren.

Vanzelfsprekend zal de directie wisselend van beide locaties gebruik gaan maken om van daaruit het bedrijf aan te sturen. We kijken er naar uit om u in Helvoirt te ontvangen!