Zoeken en vinden op onze website

Tweede locatie Helvoirt

De groei van de afgelopen jaren heeft er voor gezorgd dat we nu alweer uit ons (mooie) jasje gegroeid zijn. De huidige locatie blijft vanzelfsprekend in gebruik, maar vanaf 1 december a.s. zal een tweede locatie geopend worden in Helvoirt!

Dicht bij de huidige locatie betrekken we een mooi kantoor van nog eens 400 m2. Op de nieuwe locatie (Broekwal 62A en 62B te Helvoirt) zal het team van onze Office-lijn (servicedesk, ontwikkeling, consultancy en verkoop) gehuisvest worden. Tevens zullen op de nieuwe locatie een aantal vergader- en demoruimtes beschikbaar komen. Op de huidige locatie zal het team van onze Works-lijn gehuisvest blijven.

De ruimte die vrij komt zal worden ingevuld met werkplekken voor de nieuwe medewerkers (consultants en servicedesk) en als vergaderruimte. Zo hebben we op twee locaties gelegenheid om demonstraties te geven, klanten te ontvangen of vergaderingen te organiseren.

Vanzelfsprekend zal de directie wisselend van beide locaties gebruik gaan maken om van daaruit het bedrijf aan te sturen. We kijken er naar uit om u in Helvoirt te ontvangen!

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt.
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing.
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt.
Lees meer...