Zoeken en vinden op onze website

Onlangs heeft ook Zandenbouw te Aarle Rixtel gekozen voor de invoering van onze branche oplossing BouwOffice. Weer een bedrijf waar we als BouwInfosys trots op zijn om als klant te mogen ontvangen.

Zandenbouw is hèt bouw- en restauratiebedrijf uit Aarle-Rixtel en legt zich voornamelijk toe op herbestemming, renovatie, restauratie en onderhoud aan monumentale bouwwerken waarvoor nadrukkelijk meer kennis en kunde vereist is. Daarnaast maken zij incidenteel nieuwbouw, maar alleen als deze hen uitdaagt. Het moet de moeite waard zijn het vakmanschap van hun mensen hiervoor in te zetten en het ontwerp moet bijzonder genoeg zijn om op lange termijn gezien te worden als cultuur- of bouwhistorisch waardevol. Dat kan zijn door het achterliggende verhaal van het pand of door bijzondere detaillering en materialisering.

De kwaliteit van hun werkzaamheden borgen ze door te werken met ervaren eigen vakmensen en deze steeds bij te blijven scholen. Daarnaast werken ze graag volgens de uitvoeringsrichtlijnen van de Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg. 

Met een eigen timmerwerkplaats met spuiterij geeft het ze de flexibiliteit die in restauratie en renovatie broodnodig is. Twee timmerlieden maken hier kozijnen, ramen, deuren, trappen en maatwerkonderdelen, die ze op aanvraag ook aan derden leveren. Bijzonder werk vraagt om bijzonder materieel, dat ze dan ook grotendeels in eigen beheer hebben. Hierdoor kunnen ze snel schakelen, secuur en veilig werken, en kwalitatief goed werk maken. Denk hierbij aan historisch handgereedschap, diverse soorten steigers, dakladders of speciaal elektrisch gereedschap om zwaar eikenhout te kunnen bewerken.

Zandenbouw calculeerde al enige tijd met het calculatie programma WPcalc. Nu kunnen ook de calculaties gekoppeld worden aan de relaties van BouwOffice zodat het omzetten van een calculatie naar een offerte een fluitje van een cent is. Ook de loonadministratie die ze ondergebracht hebben bij SCAB is nu gekoppeld.

Niet verwonderlijk dus dat ook Zandenbouw gekozen heeft voor BouwOffice om de hoge kwaliteit van hun werkzaamheden te kunnen blijven bewaken.

Kijk voor meer informatie over Zandenbouw op de website.