Zoeken en vinden op onze website

Compeer Infra - Huybens Haarlem

Het wordt steeds mooier in de infra. Trots op het feit dat nu ook zowel Compeer Infra uit Halfweg als Huybens Haarlem de keuze maakten om integraal met InfraWorks te gaan werken. Zowel op kantoor als buiten, van calculatie t/m uitvoerder, gaat iedereen met onze software werken.

Compeer Infra is een civieltechnisch aannemingsbedrijf gevestigd te Halfweg (NH) en werkzaam binnen alle disciplines van de grond-, weg- en waterbouw (GWW). De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de volgende behaalde certificaten: ISO 9001-2008 / VCA** / BRL 7000 en de CO2-Prestatieladder niveau 3. Verder is Compeer Infra een erkend leerbedrijf.

Het bedrijf is opgericht in 1930 in Leiden en sindsdien actief met het aannemen en uitvoeren van diverse projecten in de GWW sector. Inmiddels is het kantoor al weer enige jaren gevestigd te Halfweg in Noord-Holland. Alle werken worden in eigen regie en met eigen mensen en materieel uitgevoerd. Hierdoor wordt optimale kwaliteit gegarandeerd tegen de laagste prijs. Compeer Infra mag tot zijn opdrachtgevers rekenen gemeentes, overheden, bedrijven, instellingen en particulieren.

Huybens Haarlem is een regionaal werkend handels- en aannemersbedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf geeft advies en voert complete werken uit op het gebied van nieuwbouw en onderhoud van complete boven- en ondergrondse infrastructuur.

Het bedrijf is actief voor een groot scala aan opdrachtgevers zoals gemeenten, waterschappen, havenbedrijven, grootwinkelbedrijven, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, industrie, scholen, VVE’s en projectontwikkelaars. Huybens Haarlem is gespecialiseerd in riool- en grondwerkzaamheden, rioolinspectie en riool ontstopping, bestratingen en grondsaneringen.

Beide bedrijven gaan gebruik maken van InfraWorks. Er zal integraal gewerkt gaan worden, met andere woorden iedereen binnen de bedrijven gaat gebruik maken van de software, van calculatie t/m uitvoerder, van financiële administratie tot directie.

Kijk voor meer informatie over de bedrijven op hun website: Compeer Infra en Huybens Haarlem.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt.
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing.
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt.
Lees meer...