Zoeken en vinden op onze website

Wij zijn trots dat ook Van den Nieuwendijk Bouw BV gekozen heeft om met BouwOffice te gaan werken om hun bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Alweer een mooie naam uit Zeeland die we aan ons klantenbestand mogen toevoegen.

Bouwbedrijf Van den Nieuwendijk is gespecialiseerd in woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en recreatie. Maar klanten kunnen ook terecht voor (kleinere) verbouwingen, uitbouwen, dakopbouw etc. van woningen. Tevens worden in hun eigen machinale werkplaats diverse prefab onderdelen vervaardigd, zoals dakopbouwen, bergingen, gootrekken, binnenspouwbladen.

Slogan van Van den Nieuwendijk is: "We doen het goed of we doen het niet". Kwaliteit is de leidraad waarlangs Van den Nieuwendijk opereert. Ze opereren als hoofdaannemer en hebben vrijwel alle disciplines in huis. Dit varieert van metselen, timmeren, steigerbouwen. Gevolg van deze aanpak is een nauwgezette kostenbeheersing waardoor binnen de gestelde budgetten wordt geopereerd. Door de grote know-how en ervaring van het personeel worden tijdens het bouwproces, daar waar mogelijk, kostenbesparingen gerealiseerd zonder hierbij voorbij te gaan aan kwaliteitseisen. 

Om bovenstaande te kunnen blijven waarborgen hebben ze de software van BouwOffice als gereedschap gekozen.

Over enige tijd start Van den Nieuwendijk met de bouw van een voor Nederland uniek project aan het Grevelingenmeer, genaamd Brouwerseiland. Het project omvat een 13-tal eilanden in het Grevelingenmeer, welke binnenkort door baggerbedrijf Boskalis Nederland gerealiseerd gaan worden. Na aanleg van de eilanden start Van den Nieuwendijk met de bouw van 220 villa’s. Voor meer informatie over dit bijzondere project verwijzen wij u naar de website.

Kijk voor meer informatie over Van den Nieuwendijk Bouw op de website.