Zoeken en vinden op onze website

AW Groep

We zijn er bijzonder trots op dat ook de AW Groep uit Lisse de keuze heeft gemaakt voor de integrale invoering van InfraWorks binnen het bedrijf. Iedereen binnen het bedrijf gaat gebruik maken van de software, zowel binnen als buiten.

AW Groep is een dynamisch bedrijf dat werkzaam is op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, betonbouw, groenwerken én levering en verhandeling van bouwstoffen. Door overnames van bedrijven met hun eigen specialisaties zijn we uitgegroeid tot een breed georiënteerd bedrijf. AW Groep bestaat uit AW Vessies Infra, AW Grond, Weg & Water, AW Grondstoffen, AW Mense Groen en AW Rijneveld Infra en heeft vestigingen in Lisse, Hillegom en Mijdrecht.

Na een uitgebreid selectietraject waarin zowel de huidige softwareleverancier als de belangrijkste andere potentiele leveranciers zorgvuldig werden afgewogen heeft de AW Groep unaniem de voorkeur uitgesproken voor de invoering van InfraWorks. Het gebruiksgemak, de no-nonsens aanpak en communicatie alsmede de uitgebreide functionaliteit zorgden ervoor dat iedereen enthousiast is en zo snel mogelijk aan de slag wil.

De opdracht werd vrijdag 19 oktober op het kantoor van AW Groep officieel ondertekend door Arno Berwers (BouwInfosys) en Ad Wijnhout (directeur AW Groep):

InfraWorks zal voor het gehele bedrijf als primaire ERP oplossing worden ingezet. Dat betekent dat er straks vanaf calculatie tot en met weegbrug en van grondwerker tot en met directie met onze oplossing zal worden gewerkt. Ook de chauffeurs op de vrachtwagen gaan werken met InfraWorks op de tablet. Er is geen andere oplossing in de markt die dit op deze manier (en volledig integraal) kan.

Kijk voor meer informatie over AW Groep op de website.