Zoeken en vinden op onze website

WMR Rinsumageest

Ook het mooie WMR Rinsumageest heeft de opdracht verstrekt voor de levering en invoering van InfraWorks binnen het bedrijf. Iedereen binnen het bedrijf gaat gebruik maken van de software, zowel binnen als buiten.

WMR is een praktisch ingestelde organisatie, gespecialiseerd in de grond- weg-, en waterbouw, slooptechniek en milieutechniek. Vanaf 1977 is WMR gestaag gegroeid tot een middelgroot bedrijf met een huidig personeelsbestand van circa 75 medewerkers.

De werkzaamheden worden uitgevoerd met moderne technieken op een veilige en milieuverantwoorde wijze. WMR biedt haar diensten aan en is voornamelijk werkzaam in opdracht van:

  • industriële bedrijven
  • overheidsinstanties
  • bouw- en aannemingsbedrijven
  • zorginstellingen
  • woningbouwcorporaties
  • particulieren

WMR heeft één vestiging met als standplaats Rinsumageest. Doordat WMR werkt vanuit één vestiging kunnen de kosten laag worden gehouden en is WMR in staat tegen concurrerende prijzen werken uit te voeren. Dit maakt WMR tot een aanwinst voor uw advies, onderzoek en uitvoering van projecten. Kortom een onmisbare schakel.

Kijk voor meer informatie over WMR op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt.
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing.
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt.
Lees meer...