Zoeken en vinden op onze website

Constructif

BouwWorks gebruikers Groenendijk PGN Bouw en Aannemersbedrijf De Kwaasteniet werken al sinds 2015 samen. Wat klein begon is uitgegroeid tot een hecht partnerschap. Ze versterken elkaar, doen samen projecten, combineren diverse werkprocessen en zelfs hele afdelingen. Ze delen de focus op bestaand vastgoed.

Op 28 september 2018 hebben ze daarin de volgende stap gezet. De hechte samenwerking wordt voortgezet en Groenendijk PGN Bouw en De Kwaasteniet vormen samen een nieuwe organisatie met een nieuwe naam:

CONSTRUCTIF

Door de fusie worden de  kwaliteiten optimaal gebundeld. Zo vormt zich een krachtige en gezonde organisatie, een specialist met een breed aanbod op het gebied verbouw en onderhoud van bestaand vastgoed. Met circa 200 fantastische medewerkers, een omzet van rond de 85 miljoen op jaarbasis en met de hoofdvestiging Dordrecht en vestigingen Rotterdam, Zoetermeer en Amsterdam.

Ze zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet en wij blijven ze daarin natuurlijk met BouwWorks ondersteunen!

Kijk voor meer informatie over Constructif op de website.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt.
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing.
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt.
Lees meer...