Zoeken en vinden op onze website

Op 3 oktober zal BouwInfosys, samen met Aannemersbedrijf de Kwaasteniet en Woonstichting Trivire, aanwezig zijn bij de deelnemersbijeenkomst SALES Standaard in Almere.

In een praktijkcase vertellen Kwaasteniet en Trivire hoe zij werken met SALES Standaard. Zo ontvangt Kwaasteniet maandelijks ongeveer 700 werkopdrachten van Trivire die dankzij de software integratie tussen BouwWorks en Tobias AX, automatisch in het systeem van Kwaasteniet worden geschoten. Sinds mei 2018 verstrekt Kwaasteniet ook deelopdrachten aan onderhoudspartners. Al deze berichten worden verstuurd volgens de SALES Standaard.

Wilt u als deelnemer van de SALES Standaard meer weten over de praktische toepassing? Meld u dan aan. 

Voor meer informatie en aanmelden verwijzen wij u naar de website van Ketenstandaard.  

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt.
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing.
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt.
Lees meer...