Zoeken en vinden op onze website

Na een gedegen kennismaking heeft ook JARO uit Stellendam gekozen voor een samenwerking met BouwInfosys. Zij gaan gebruik maken van onze InfraOffice software.

JARO is een daadkrachtige partner voor elk grond-, weg- en waterbouwproject in heel Nederland. Deskundigheid, snelheid, klantgerichtheid en kwaliteit maakt JARO een gewaardeerde partij voor overheidsinstellingen, ontwikkelaars, bouwbedrijven, industriƫle bedrijven en particulieren. Ze specialiseren zich in baggerwerkzaamheden, calamiteiten, grondwerken en gladheidsbestrijding. Hun expertises hebben ze gedurende de jaren ontwikkeld en verbeterd. Deze jarenlange ervaring is waarom klanten voor JARO kiezen.

Het bedrijf is in 2001 opgericht. De organisatie is sindsdien gestaag gegroeid en momenteel zijn er zestig personen in vaste dienst. Onlangs is het bedrijf verhuisd naar een in eigen beheer gebouwd bedrijfspand aan de N57. Dit het visitekaartje van het bedrijf geworden.

Jaro gaat InfraOffice bedrijfsbreed inzetten inclusief de afdeling planning. De implementatie is inmiddels gestart en er wordt verwacht bij aanvang van het nieuwe jaar volledig operationeel te zijn.

Kijk voor meer info over JARO op de website.