Training & Opleiding

BouwInfosys organiseert regelmatig trainingen en webinars. Voor de Officelijn organiseren we met name webinars, voor de Workslijn zijn er webinars en basistrainingen.

Webinars
Een webinar kun je zien als een workshop maar dan op het web. Er is tijdens deze workshop dan ook alleen online publiek aanwezig. Deelnemers volgen een webinar over het algemeen online vanachter de PC. Zij zien of horen de spreker(s) via video en audio. Elke medewerker die met de software van BouwInfosys werkt, heeft in bijna alle gevallen een internet verbinding. Door een viewer te activeren kan er, zonder software te downloaden, deelgenomen worden aan de webinar. Voor meer informatie klik hier.

Basistrainingen
De basistrainingen zijn klassikale trainingen voor eindgebruikers van onze Bouw-, Infra- en InstallWorks software. De trainingen zijn door zowel nieuwe als bestaande gebruikers te volgen.  Voor meer informatie over de 'Basistraining Navigeren door Works' klik hier voor meer informatie over de 'Basistraining Plus' klik hier.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...