InstallOffice

Sinds de introductie van de eerste versie in 1999 is InstallOffice uitgegroeid tot één van de meest gebruikte software oplossingen in de installatiebranche. Of u nou in de beveiliging-, sanitair-, CV en loodgieters- of koeltechnische branche opereert: InstallOffice kenmerkt zich als een diepgaande, maar eenvoudige installatiesoftware welke wordt ontwikkeld voor zowel E als W installateurs.

U als installateur staat tegenwoordig voor steeds grotere uitdagingen. Dit komt enerzijds door de razendsnelle ontwikkelingen in de installatiesector en anderzijds doordat uw klanten individuele, eigentijdse wensen hebben en snelheid en creativiteit verwachten. Op zowel de ontwikkelingen als de specifieke klantwensen spelen wij in met InstallOffice: dé software voor de installatie.

De functionaliteiten van InstallOffice
Het gebruik van InstallOffice is bedoeld voor controle zowel op kantoor als op de bouwplaats en heeft een heleboel standaard functionaliteiten zoals:

- Relatiebeheer
- Document- en Artikelbeheer
- Calculatie (InstallCalc)
- Projectadministratie
- Logistiek
- Magazijn
- Tijdregistratie
- Facturering
- Financiële administratie
- Service en Onderhoud

Optioneel
Naast de standaard functionaliteiten beschikt InstallOffice ook over een aantal optionele functionaliteiten:

- Orderplanning
- Digitale werkbon
- Scannen en herkennen
- OCR/tekstherkenning voor inkoopfacturen
- Workflow

Benieuwd naar alle functionaliteiten van deze installatiesoftware of wilt u meer weten over de mogelijkheden van InstallOffice voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zeer stabiele en uitgebreide installatiesoftware
InstallOffice is geprogrammeerd volgens de Microsoft standaard. Dat betekent gebruikersgemak en eenvoudige integratie aan Word, Excel en Outlook. InstallOffice is inhoudelijk ontwikkeld, rekening houdend met branche standaards, zoals ETIM, 2BA, Stichting Instalnet, UNETO, GS1 Nederland.

Huub van de Wijdeven Accountmanager InstallOffice Huub komt u graag toelichten waarom u voor uw installatiebedrijf voor InstallOffice zou moeten kiezen. Huub is te bereiken via 088-2444600 of hvdwijdeven@bouwinfosys.nl.