Installatie

Bent u op zoek naar één geïntegreerde softwareoplossing die alle logistieke, administratieve en organisatorische processen binnen uw installatiebedrijf ondersteunt en stroomlijnt? Dan bent u bij BouwInfosys aan het juiste adres.

BouwInfosys levert software voor de installatie en heeft voor elk type installatiebedrijf / installateur in de installatiebranche een geschikte ERP oplossing of deeloplossing.

Voor ieder installatiebedrijf de juiste software
Aangezien de ontwikkelingen in de bouw- en installatiesector nog steeds razendsnel gaan en u als ondernemer steeds grotere uitdagingen voor uw kiezen krijgt, hebben we bij BouwInfosys dé oplossing wat betreft de software. U kunt kiezen uit InstallOffice en InstallWorks:

InstallOffice is zeer geschikt voor bedrijven met 1 tot 12 werkplekken.
InstallWorks is geschikt voor bedrijven met 8 tot 150 (of meer) werkplekken.

De overlap in het aantal werkplekken heeft te maken met de gewenste functionaliteit of specifieke bedrijfsprocessen die in de ene of andere applicatie beter worden ondersteund. Aan de hand van een paar vragen kunnen wij u op weg helpen in deze keuze, neemt u hiervoor contact met ons op via e-mail of telefoon.

Probleemloos van Office naar Works
Een eventuele groei van het aantal werkplekken belemmert overigens geenszins de voortgang van uw bedrijfsprocessen. Uw onderneming kan vanuit de Office-lijn probleemloos omschakelen naar de Works-lijn.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...
Huub van de Wijdeven Accountmanager InstallOffice Huub komt u graag toelichten waarom u voor uw installatiebedrijf voor InstallOffice zou moeten kiezen. Huub is te bereiken via 088-2444600 of hvdwijdeven@bouwinfosys.nl.
Arno Berwers Accountmanager Bouw-, Infra- & InstallWorks Adviseur voor de grotere bedrijven in de bouw, infra en installatie met diepgaande kennis van het product. Arno is te bereiken via 088-2444600 of aberwers@bouwinfosys.nl.