Infra

Vindt u het als ondernemer ook zo belangrijk dat uw projecten op een zo goed mogelijke manier bewaakt worden én dat u continu inzicht in uw kosten heeft? Daarbij kan de software voor de infra van BouwInfosys u helpen.

BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. Bij ons heeft u de keuze uit InfraOffice en InfraWorks.

Voor ieder bedrijf in de GWW de juiste software
Ook in de Grond-, Weg- en Waterbouw gaan de ontwikkelingen razendsnel. Ontwikkelingen die ervoor zorgen dat u als ondernemer voor steeds grotere uitdagingen komt te staan. En bij deze uitdagingen kan onze software voor de infra u helpen.

- De InfraOffice is zeer geschikt voor bedrijven met 1 tot 12 werkplekken
- De InfraWorks is geschikt voor bedrijven met 8 tot 150 (of meer) werkplekken

De overlap in het aantal werkplekken heeft te maken met gewenste functionaliteit of specifieke bedrijfsprocessen die in de ene of andere applicatie beter worden ondersteund. Aan de hand van een paar vragen kunnen wij u op weg helpen in deze keuze, neemt u hiervoor contact met ons op via e-mail of telefoon.

Probleemloos omschakelen van Office naar Works
Een eventuele groei van het aantal werkplekken belemmert overigens geenszins de voortgang van uw bedrijfsprocessen met onze software voor de infra. Uw onderneming kan vanuit de Office-lijn probleemloos omschakelen naar de Works-lijn.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...
Ruud van EL Accountmanager Bouw- & InfraOffice Met alle plezier helpt Ruud u verder met uw keuze voor het beste pakket voor uw bedrijf in de bouw of infra. Ruud is te bereiken via 088-2444600 of rvanel@bouwinfosys.nl.
Arno Berwers Accountmanager Bouw-, Infra- & InstallWorks Adviseur voor de grotere bedrijven in de bouw, infra en installatie met diepgaande kennis van het product. Arno is te bereiken via 088-2444600 of aberwers@bouwinfosys.nl.