Bouw

Wilt u binnen uw bouwbedrijf af van al die losse Excel documenten? Heeft u dan al weleens aan speciale ERP software voor de bouw gedacht? De bouwsoftware van BouwInfosys sluit naadloos aan op datgene wat u zoekt. Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt.

Voor ieder bouwbedrijf een passende oplossing
BouwInfosys levert software voor de bouw en heeft voor elk type bouwbedrijf / aannemer een passende software oplossing (bouwsoftware):

BouwOffice is zeer geschikt voor bedrijven met 1 tot 12 werkplekken.
BouwWorks is geschikt voor bedrijven met 8 tot 150 (of meer) werkplekken.

Kies voor BouwInfosys, kies voor de juiste bouwsoftware
De overlap in het aantal werkplekken heeft te maken met de gewenste functionaliteit of specifieke bedrijfsprocessen die in de ene of andere applicatie beter worden ondersteund. Aan de hand van een paar vragen kunnen wij u op weg helpen in het maken van de juiste keuze voor uw bouwsoftware. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.

Een eventuele groei van het aantal werkplekken belemmert overigens geenszins de voortgang van uw bedrijfsprocessen. Uw onderneming kan vanuit de Office-lijn probleemloos omschakelen naar de Works-lijn.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...
Ruud van EL Accountmanager Bouw- & InfraOffice Met alle plezier helpt Ruud u verder met uw keuze voor het beste pakket voor uw bedrijf in de bouw of infra. Ruud is te bereiken via 088-2444600 of rvanel@bouwinfosys.nl.
Arno Berwers Accountmanager Bouw-, Infra- & InstallWorks Adviseur voor de grotere bedrijven in de bouw, infra en installatie met diepgaande kennis van het product. Arno is te bereiken via 088-2444600 of aberwers@bouwinfosys.nl.