Implementatie

“Al geef je iemand een geweldig stuk gereedschap in zijn handen, dit betekent nog niet dat hij ineens een vakman is.”

Het succes van een softwarepakket hangt niet alleen af van de functionaliteit die het biedt. BouwInfosys is zich hier terdege van bewust. Vandaar dat wij bij de invoering uitgebreide ondersteuning bieden en uitsluitend werken met branchespecialisten die uw bedrijfsprocessen kennen en begrijpen.

Implementaties van de software verlopen vlot vanwege een duidelijke manier van communiceren en jarenlange ervaring in de branche bij onze consultants.

Lees meer over onze projectaanpak.

BOUW


Kies voor het diepgaande, maar eenvoudig te bedienen BouwOffice of voor BouwWorks: één van de meest uitgebreide ERP oplossingen op de markt. 
Lees meer...

INFRA / GWW


BouwInfosys levert software voor aannemers in de infra en heeft voor elk type bedrijf / aannemer in de infrabranche (GWW) een passende softwareoplossing. 
Lees meer...

INSTALLATIE


BouwInfosys levert software voor de installatiebranche en biedt met InstallOffice en InstallWorks voor elk type installatiebedrijf een geschikte ERP oplossing. 
Lees meer...

OPLEIDINGEN


BouwWorks Opleidingen is een geavanceerd software systeem dat voor opleidingsbedrijven in de bouw nieuwe en unieke mogelijkheden biedt. 
Lees meer...