BouwWorks Opleidingen is een modern ERP systeem dat volledig is toegespitst op de behoefte van opleidingsbedrijven in de bouw.

Het biedt in één pakket alle functionaliteit die veel opleidingsbedrijven nu in meerdere pakketten onderverdeeld hebben en misschien überhaupt nog missen. Dit leidt tot een snellere, betere en eenvoudigere informatie voorziening en tot tijdsbesparing op het gebied van administratie.

BouwWorks Opleidingen

BouwWorks Opleidingen bevat onder andere:

- Cursusadministratie
- Leerlingvolgsysteem
- Relatiebeheer
- E-mail
- Documentbeheer
- Werkorder administratie
- Personeelsinformatie
- Tijdregistratie
- Verkoop (balie)
- Facturering
- Financiële administratie
- Subsidies
- Bezoekregistratie
- Leerling web portaal

SCAB en BouwInfosys zijn twee gerenommeerde partijen in de bouwbranche die in 2007 het initiatief hebben genomen om BouwWorks Opleidingen te ontwikkelen. Sindsdien is een meerderheid van de opleidingsbedrijven overgestapt op deze oplossing.

Het was niet de eerste keer dat SCAB en BouwInfosys samen een softwarepakket ontwikkelden. Opleidingsbedrijven zullen al bekend zijn met de producten SCABBouw, Promis en BouwOffice die al tijden werden ingezet door SCAB en BouwInfosys bij klanten in de opleidingssector.

BouwWorks Opleidingen is gebaseerd op de zeer succesvolle Pluriform software. Pluriform leverde ook al succesvolle producten samen met andere branchepartners zoals in de zorg (www.adapcare.nl), in de verzekeringswereld (Euler Interpolis) en bij de Overheid (gemeente Den Bosch). Maar ook goede doelen (Warchild) werden al geautomatiseerd op basis van Pluriform software.

De techniek van Pluriform wordt door BouwInfosys nu ook gebruikt voor BouwWorks Opleidingen. Het is al enige tijd de basis onder BouwWorks, InstallWorks en InfraWorks.

Maarten Janssen Directeur Adviseur voor de opleidingsbedrijven in de bouw met diepgaande kennis van het product. Maarten is te bereiken via 088-2444600 of mjanssen@bouwinfosys.nl.