Koudemiddelen (F-Gassen)

Heeft uw bedrijf te maken met koudemiddelen? Kies dan voor het gebruik maken van InstallWorks, want InstallWorks bevat namelijk zeer uitgebreide functionaliteit op het gebied van F-Gassen (STEK) registratie.

InstallWorks is de beste oplossing in de markt voor het registreren van koudemiddelen, zowel op kantoor als op de tablet voor de monteur, maar ook op het standaard klantportaal voor de opdrachtgever. Geen integraties met andere oplossingen, alles geïntegreerd in de beste oplossing voor installateurs: InstallWorks!

Wanneer bij een object is aangegeven dat koudemiddelen van toepassing zijn, dan wordt het object opgenomen in een F-gassen installatie. Op deze installatie worden alle registraties met betrekking tot deze installatie bijgehouden. Iedere keer als een monteur onderhoud pleegt of voor een storing bij de installatie is wordt er een registratie van beheer aangemaakt en is de monteur verplicht de bijbehorende controles / checklisten op de tablet in te vullen.

Alle cilinders met koudemiddelen worden in de database bijgehouden en daarvan kan eenvoudig de cilinderkaart worden opgevraagd. Welke mutaties hebben plaatsgevonden? Zijn er correcties geweest? Is het emissie of lekkage geweest? Het is allemaal eenvoudig en overzichtelijk op te vragen uit InstallWorks.

Uw opdrachtgever kunt u toegang geven tot het klantportaal uit InstallWorks. Zo kan de opdrachtgever zelf de historie van een installatie bekijken en het bijbehorende (actuele!) logboek opvragen en downloaden. Als dat geen service is!

Wilt u af van de spanning voor een audit en ook zeker weten dat u alles netjes en volgens de regels heeft geadministreerd, kies dan snel voor InstallWorks. Klanten die onze oplossing gebruiken slagen met vlag en wimpel voor de audit.