BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Hulp op afstand met TurboMeeting

Om onze klanten snel en doeltreffend te ondersteunen maakt onze servicedesk gebruik van de RHUB TurboMeeting support tool. Hiermee kunnen onze medewerkers het beeldscherm van de gebruiker overnemen, om in het kort te laten zien hoe een programma werkt, of om kleine reparaties uit te voeren.

Voor deelname aan een supportsessie krijgt u, van een van onze servicedesk medewerkers, een Meeting-IDnummer. Nadat u ook een naam heeft ingevuld en een klik op de knop 'Sessie starten' wordt dan de sessie gestart.

Werkt bovenstaande inlogprocedure niet, download dan hier de TurboMeeting client-software.