BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

BouwInfosys op beurzen

Evenement 

Titel:
Klantbijenkomst integratie met SCAB loonadministratie
Wanneer:
07-11-2017 - 07-11-2017
Waar:
Kantoor BouwInfosys - HELVOIRT
Categorie:
Demonstraties

Omschrijving

Welke mogelijkheden biedt de nieuwste versie van Works? Hoe kunnen uw werknemers uren registeren via de smartphone (app) en welke voordelen biedt de koppeling met de systemen van SCAB nog meer?

We vertellen u graag meer over de laatste ontwikkelingen in de bijeenkomst die we samen met SCAB organiseren op 7 november 2017.

Wat kunt u van de bijeenkomst verwachten?
BouwInfosys laat u onder andere zien hoe uw werknemers de urenregistratie en verlofaanvragen kunnen regelen via de smartphone (inclusief de fiattering door de leidinggevende). We laten u zien hoe fraai de integratie met SCAB werkt voor het verwerken van stamgegevens van uw werknemers. Ook het importeren in de database en het later raadplegen van loonstroken in het intranet portaal is een onderwerp waar we dieper op in gaan. Deze functionaliteit is al beschikbaar vanaf versie 2017.1!

Op deze wijze ziet u hoe de integratie met de systemen van SCAB u meer voordeel biedt en u veel tijdwinst oplevert. Én we laten u (opnieuw) kennis maken met de portal van SCAB. Met onderwerpen zoals zelf pro forma loonberekeningen maken, exporteren van uren en het efficiënt wijzigen van stamgegevens.

Programma
We starten de bijeenkomst graag met een gezamenlijke lunch en na afloop is er de mogelijkheid om samen een drankje te nuttigen, bij te praten en ervaringen te delen.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Ook deze tweede bijeenkomst in november was al snel vol.

Locatie

Kantoor BouwInfosys
Locatie:
Kantoor BouwInfosys   -   Website
Straat:
Helvoirtsestraat 6
Postcode:
5268 BB
Stad:
HELVOIRT
Provincie:
NB
Land:
Land: nl