BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Klever Boor- en Perstechniek kiest voor InfraOffice!

Wederom een mooi aannemersbedrijf wat aan het einde van het jaar nog de keuze maakt voor onze InfraOffice oplossing voor bedrijven in de Grond-, Weg- en Waterbouw: Klever Boor- en Perstechniek uit Lopik.

Klever Boor- en Perstechniek BV is dé specialist op het gebied van horizontaal gestuurde boringen. Vanaf 1994 opgebouwde praktijkervaring is Klever een ideale partner voor het veilig en betrouwbaar realiseren van ondergrondse infrastructuren.

Horizontaal gestuurd boren, ook wel HDD (Horizontal Directional Drilling), is een sleufloze techniek die men toe past om overlast voor de omgeving te minimaliseren en om tijd te besparen. Met de meest geavanceerde techniek en materieel is Klever in staat om horizontaal gestuurde boring uit te voeren tot een diameter van 1.200 mm. Klever realiseert gestuurde boringen tot maximaal 1.500 meter!

Grootste voordelen van horizontaal gestuurde boringen zijn het ongemoeid laten van bestaande boven- en ondergrondse infrastructuren en het beperken van de overlast. Ook is het de ideale oplossing waar een geul graven niet mogelijk is. Denk hierbij aan het realiseren van kabels en leidingen onder bijvoorbeeld spoorlijnen, waterwegen en/of (snel)wegen.

Bij het zorgvuldig voorbereiden, uitvoeren en afwikkelen van iedere opdracht staan kwaliteit, veiligheid en milieuzorg voorop. De opdrachtgevers van Klever zijn nuts bedrijven, gemeentes en diverse aannemers in de infrastructuur.

Klever Boor- en Perstechniek heeft met name voor InfraOffice gekozen vanwege de echte integratie van project- en financiele administratie, aangevuld met uitgebreid materieelbeheer. De implementatie gaat per direct van start en is er op gericht om al op zeer korte termijn live te gaan.

Meer info over het bedrijf op: www.kleverboorenperstechniek.nl

Klever

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt