BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Gebr. Dijkhoff kiest voor invoering van InfraOffice

Gebr. Dijkhoff BV is een aannemersbedrijf in de grond-, weg en waterbouw, en ook gespecialiseerd in sloop- en cultuurtechnische werken. Nu is de keuze gemaakt om die processen te gaan ondersteunen met InfraOffice.

Momenteel werkt het bedrijf met Agro-IT maar dat wordt uitgefaseerd en vervangen door InfraOffice. Er is daarbij gekozen voor de variant van InfraOffice die inclusief GwwCalc en GwwBesteksAdministratie is. De implementatie start per direct en is er op gericht om nog per 1 januari 2017 financieel te starten.

Het bedrijf is opgericht in 1914 door de heer A. Dijkhoff en bestaat dus al meer dan 100 jaar (!). Inmiddels is het uitgegroeid tot een multifunctionele onderneming en gevestigd op de locaties Heeswijkseweg 7 en Lariestraat  25 in Heeswijk.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen sluit naadloos aan op de ambities van het bedrijf. Als onderneming hecht zij belang aan de behoeften en verwachtingen van haar opdrachtgevers, medewerkers en maatschappij, nu en in de toekomst. Omdat veiligheid en milieu bij het bedrijf hoog in het vaandel staan, hanteert het de in de branche bekende kwaliteits- en veiligheidszorgsystemen.

Tot de vaste opdrachtgevers behoren overheidsinstellingen zoals provinciale en gemeentelijke diensten, projectontwikkelaars, woningcorporaties en aannemers en particulieren.

Meer over het bedijf op: www.dijkhoff.nl

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt