BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Huizer Bouw uit Barendrecht kiest voor BouwOffice

Huizer Bouw richt zich met name op onderhouds- en renovatieprojecten op het gebied van de vastgoedzorg. Woningbouwverenigingen, overheidsopdrachtgevers en vastgoedbeleggers behoren tot haar dagelijkse opdrachtgevers.

Door een platte organisatie en korte communicatielijnen slaagt Huizer Bouw er dagelijks in om haar opdrachtgevers te ontzorgen bij hun vastgoedonderhoud. Het bedrijf beschikt over de flexibiliteit van een kleine onderneming met de slagkracht van een grote onderneming.

Met ruim 120 medewerkers onderhoudt Huizer Bouw het vastgoed van haar opdrachtgevers. Dit vastgoed behelst onder andere meer dan 50.000 vhe’s in Zuid-Holland.

Huizer Bouw heeft zich gespecialiseerd op het gebied van renovatie, groot onderhoud en contractonderhoud. In deze segmenten wil het bedrijf zich iedere dag voor haar opdrachtgevers verder verbeteren met als resultante een stabiele beheersbare groei.

De implementatie van BouwOffice richt zich op een zo efficient mogelijke afhandeling van de bonnen van haar opdrachtgevers. Hiervoor worden samen met BouwOffice onder meer tablets met de Werkbonapp en de werkbon scanoplossing van WhiteVision ingezet.

Meer over het bedrijf op: www.huizerbouw.nl

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt