BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Bouwbedrijf A.J. van der Tol kiest voor BouwOffice

We zijn er trots op dat Bouw- en Aannemingsbedrijf A.J. van der Tol B.V. heeft gekozen voor BouwOffice ter vervanging van de huidige Navision (Microsoft Dynamics NAV) oplossing voor de ondersteuning van haar processen.

Het bedrijf staat bekend als een degelijk en betrouwbaar bouwbedrijf waar kwaliteit en service voorop staan. Ontzorgen van de opdrachtgever en leveren van kwaliteit in materiaal en product met eigen vakmensen en leveranciers en onderaannemers die dezelfde normen en waarden hanteren.

De eigen vrachtwagen en smederij / reparatiewerkplaats zorgen voor snelheid en flexibiliteit op het gebied van materiaallevering en inzet van materieel. Een voorraad van de meest gangbare materialen en goede gereedschappen maken het flexibel, servicegericht en kwalitatief hoogwaardig.

Bouw- en Aannemingsbedrijf A.J. van der Tol B.V. is lid van Bouwend Nederland, Bouwgarant en Woningborg N.V. Daarnaast is het FSC®-gecertificeerd en een erkend leerbedrijf.

Zowel gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen als particulieren behoren tot de opdrachtgevers. Voor verbouwingen kan het bedrijf het complete pakket van ontwerp en aanvraag bouwvergunning tot en met de bouwkundige oplevering verzorgen. Daarnaast is het ook bekend met het bouwen van complexe projecten in bouwcombinaties, onderhoudscontracten en meer jaren onderhoudsplannen voor Verenigingen van Eigenaren.

De implementatie is reeds begonnen en is er op gericht om zo snel mogelijk operationeel te gaan en daarmee de voordelen van BouwOffice te kunnen gaan benutten.

Meer info over het bedrijf op: www.ajvandertol.nl

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt