BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Aannemingsbedrijf Kuin BV kiest voor invoering BouwWorks

Na een periode van vooronderzoek om te kijken of de oplossing voldoende aansloot bij de huidige en toekomstig gewenste processen heeft ook Aannemingsbedrijf Kuin BV uit Bovenkarspel gekozen voor de invoering van BouwWorks binnen haar organisatie.

Het bedrijf bestaat uit drie takken:

- Aannemingsbedrijf Kuin BV
- Kuin Vastgoedontwikkeling BV
- Kuin Vastgoedbeleggingen BV

Aannemingsbedrijf Kuin B.V. bouwt al ruim 90 jaar projecten in alle mogelijke vormen en maten. Van luxe bungalows, serie woningen, twee onder een kap woningen, bedrijfsgebouwen, kantoortorens, scholen, appartementen tot zelfs een tempel.

Kuin Vastgoedontwikkeling is (sinds de start in 2006) uitgegroeid tot een belangrijke vastgoedontwikkelaar in de regio. Het bedrijf is op diverse locaties in Noord-Holland sterk vertegenwoordigd. Ontstaan uit een afsplitsing van Aannemingsbedrijf Kuin is het vastgoedbedrijf vooral gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe woningbouwprojecten en het invullen van inbreilocaties.

Kuin Vastgoedbeleggingen is een commerciële verhuurder die woningen en bedrijfsruimten verhuurt in de regio West-Friesland. Het bedrijf bezit diverse woningen, appartementen en bedrijfspanden. Daarnaast is het druk bezig met het uitbreiden van het verhuurbezit door het zelf ontwikkelen en bouwen van diverse appartementencomplexen en woningbouwprojecten.

Alle onderdelen zullen gebruik gaan maken van BouwWorks. Het bedrijf gaat op korte termijn over en zal binnen afzienbare tijd het pakket in de volle breedte gaan gebruiken. Van administratie tot en met kopersportaal.

Meer info over het bedrijf op: Aannemingsbedrijf Kuin

Aannemingsbedrijf Kuin BV 

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt