BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Aannemersbedrijf Van Wijlen kiest voor InfraWorks

Aannemersbedrijf Van Wijlen uit Sprang-Capelle is al 80 jaar specialist en betrokken partner in infra, milieu, sport en groen. Met roots in de cultuurtechniek, aanleg van wegen en infra plus een schat aan ervaring bent u altijd verzekerd van het beste resultaat.

Na een uitgebreide selectieprocedure waarin meerdere oplossingen met elkaar zijn vergeleken heeft het bedrijf de keuze gemaakt voor InfraWorks. Van Wijlen gaat InfraWorks integraal inzetten voor aansturing van al haar processen, van calculatie t/m facturatie. De oplossing zal zowel binnen als buiten worden ingezet waarbij alle medewerkers toegang gaan krijgen.

De twee belangrijkste redenen voor deze keuze zijn geweest: gebruiksgemak en het feit dat InfraWorks de informatie naar de gebruiker toe brengt terwijl je in andere oplossingen als gebruikers zelf de informatie moet ophalen. Dat scheelt iedere dag veel tijd.

Vanzelfsprekend zijn we als BouwInfosys blij met deze keuze maar ook blij met deze toelichting. We werken er als BouwInfosys iedere dag aan om de software zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de wensen van de gebruikers. Anywhere, anyplace, anytime toegang tot informatie die je helpt bij de dagelijkse werkzaamheden.

Over Van Wijlen
Aannemersbedrijf Van Wijlen voert alle activiteiten op het gebied van grondwerk, saneringen, bestratingen en cultuurtechniek in eigen beheer uit. Haar werkwijze kenmerkt zich als gemotiveerd, duurzaam, betrouwbaar, sociaal en maatschappelijk betrokken.

Van Wijlenn heeft als specialisaties:

- Infra
- Milieu
- Sport
- Groen

Door toepassing van innovatieve methoden en de meest geavanceerde apparatuur behaalde Van Wijlen het hoogste niveau op de CO2-prestatieladder. Alle medewerkers van Van Wijlen streven naar een letterlijk en figuurlijk gezonde bedrijfsvoering, met de 3 P’s op het netvlies: People, Planet en Profit.

Meer informatie over het bedrijf op Van Wijlen

Aannemersbedrijf Van Wijlen

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt