BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Willemsz Bouwbedrijf stapt over op BouwWorks

Willemsz Bouwbedrijf uit Sprang-Capelle bouwt, renoveert, onderhoudt, optimaliseert en verduurzaamt uw woning of uw huisvesting. Een familiebedrijf met 95 jaar kennis en kunde op het gebied van bouwen maakt het uw betrouwbare bouwpartner bij de realisatie van uw project.

Het bedrijf werkt al bijna 10 jaar tot volle tevredenheid met BouwOffice, onze productlijn voor de kleinere aannemer. Maar ondertussen overstijgen de wensen van de klant de mogelijkheden van de software. Tijd voor de volgende stap!

BouwInfosys ontwikkelde een conversietool voor het converteren van data uit de Office-lijn naar de Workslijn. Daarmee gaat geen of nauwelijks info verloren en kan snel geschakeld worden zonder zware belasting op de medewerkers zoals normaal bij invoering van een nieuwe systeem het geval zou zijn.

Extra zekerheid wordt geboden doordat BouwInfosys 100% financiele aansluiting tussen eindstand BouwOffice en beginstand BouwWorks garandeert. Er zijn vanuit de klant normaal slechts twee werkdagen benodigd voor de conversie. Die worden direct nuttig besteed voor opleiding van de medewerkers die er aansluitend direct mee aan de slag gaan.

Willemsz gaat met behulp van BouwWorks het onderhoudswerk voor één van haar grootste opdrachtgevers verder automatiseren door inzet van onder meer het klantportaal en tablets voor de onderhoudsmedewerkers. De conversie heeft inmiddels plaatsgevonden.

Bezoek de website van Willemsz voor meer info over het bedrijf.

 

Willemsz Bouwbedrijf

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt