BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Mouton Bouw kiest voor invoering van BouwWorks

Na een gedegen selectietraject waarin meerdere ERP oplossingen de revue zijn gepasseerd heeft Mouton Bouw uit Amsterdam gekozen voor de invoering van BouwWorks ter ondersteuning van haar primaire processen.

Mouton Bouw is een bouwonderneming gespecialiseerd in burger- en utiliteitsbouw. Het bedrijf werkt voor een grote selectie woning corporaties, vastgoed beheerders, zorg-instellingen en verenigingen van eigenaren.

De werkzaamheden van Mouton zijn gericht op:

- Mutatie onderhoud
- Service onderhoud
- Verbouw
- Renovatie
- Restauratie

van panden, appartementen en kleinschalige nieuwbouw.

Het bedrijf gelooft in heldere, persoonlijke communicatie met korte lijnen. Mouton onderscheidt zich door transparantie en daarnaast zijn ze blijvend concurrerend in renovatie, restauratie en groot onderhoud.

Mouton Bouw is in het bezit van het kwaliteitslabel Bouwgarant, VCA** gecertificeerd en sinds de oprichting een erkend leerbedrijf voor bouw en administratie, bij respectievelijk Fundeon en Ebaco. Een belangrijke erkenning van de focus op kwaliteit.

BouwWorks
De implementatie gaat in september van start en is er op gericht om eind dit jaar met het hele bedrijf live te gaan op BouwWorks. Alle medewerkers gaan toegang krijgen, zowel op kantoor als buiten (projectleiders en vakmannen).

Meer info over het bedrijf: Mouton Bouw.

Mouton Bouw

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt