BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Kanters uit Veghel kiest voor invoeren InfraWorks

Kanters uit Veghel heeft gekozen voor de invoering van InfraWorks binnen haar gehele organisatie. Kanters is een fraai en groeiend infrabedrijf met meerdere disciplines.

Riolering
Kanters is dé specialist op het gebied van riolering. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring met het plaatsen, onderhouden en renoveren van gemalen.

Infra
Of het nu gaat om grondwerken, verhardingen, riolering of infiltratiewerkzaamheden, bij Kanters vindt u alle infra-specialisaties onder één dak. U kunt bij Kangters terecht voor aanleg, reconstructie en revitalisering: van ontwerp tot en met uitvoering.

Zorg
De aanleg en reconstructie van buitenterreinen en ondergrondse voorzieningen vraagt bij zorginstellingen om extra aandacht. Zorgprocessen kunnen immers niet onderbroken worden. Bovendien treft verstoring van de dagelijkse routine vele – vaak kwetsbare – belanghebbenden. Heldere communicatie en snel schakelen zijn dan ook cruciaal.

Alle takken van het bedrijf zullen integraal gebruik gaan maken van de oplossing, van calculatie tot en met factuur. De buitendienst gaat bovendien met tablets werken.

Bezoek de website voor meer informatie over Kanters: http://www.kanters.eu/

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt