BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Van Vliet BV uit Harmelen start implementatie InfraWorks

Van Vliet uit Harmelen is een middelgroot cultuurtechnisch hoveniersbedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Een eigenschap die mede door (ISO-) certificering gegarandeerd wordt. Jarenlange ervaring en specialistische kennis enerzijds en een platte organisatiestructuur anderzijds maken Van Vliet tot een solide en flexibele partner.

Een partner met een duidelijke toegevoegde waarde: Van Vliet biedt haar klanten een breed, gevarieerd maar bovenal compleet dienstverleningspakket. De medewerkers van Van Vliet gelden als specialisten in de verschillende werkdisciplines. Van de technische voorbereiding en aanleg tot het beheer en onderhoud van groenvoorzieningen. Of het nu gaat om deelprojecten of totaalprojecten.

De diensten van Van Vliet strekken zich uit over een groot gebied. Van het ontwerp en de aanleg van een particuliere tuin tot de technische voorbereiding en aanleg van kantoortuinen en parken en de realisatie van groenvoorzieningen in complete woonwijken en stadsparken. Ook de aanleg van dakbegroeningssystemen, veilige speelplaatsen en het realiseren van maatwerk skatebanen behoren tot de kernactiviteiten van Van Vliet. Bij de realisatie van de verschillende (deel)projecten levert Van Vliet maatwerk op hoog niveau.

Na jaren met InfraOffice te hebben gewerkt is nu het moment gekomen om door te stappen naar InfraWorks. De database van InfraOffice wordt geconverteerd naar InfraWorks en daarna gaat het bedrijf nieuwe functionaliteit binnen InfraWorks in gebruik nemen.

Meer info over het bedrijf: Van Vliet Harmelen.

 

Van Vliet Harmelen

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt