BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Basistraining Workslijn

BouwInfosys organiseert voor gebruikers van haar Workslijn regelmatig basistrainingen. Deze trainingen zijn bedoeld voor zowel nieuwe als bestaande gebruikers. De trainingen kunnen zowel op locatie van het bedrijf (specifiek) of regulier op locatie van BouwInfosys in Helvoirt gevolgd worden.

Waarom deze training?
We leiden met de basistraining de eindgebruikers van bedrijven op die gaan starten met het werken met onze innovatieve software. Maar we doen dat ook met nieuwe medewerkers die bij ons klanten in dienst komen. En niet te vergeten: veel van onze klanten maken een stevige groei door. Daarbij komen nieuwe medewerkers in dienst en die hebben uiteraard ook behoefte aan training om zo efficient mogelijk met onze software om te gaan. 

Wat is het programma?
De basistraining duurt een halve dag. De trainer van BouwInfosys leidt u door de training, doet zaken voor en helpt u met het zelf uitvoeren van de opdrachten. U wordt geleerd om om te gaan met de software: gebruik van het dashboard, lijsten en kaarten. Het maken van eenvoudige selecties en het filteren van informatie. Het zal u zekerder maken in het gebruik van de software en u helpen efficienter te werken. 

Wat heeft u nodig?
De cursisten die de training in Helvoirt volgen hebben niets anders nodig dan goede inzet en een goed humeur. BouwInfosys zorgt voor trainingsmateriaal, een laptop en een lunch. Als de training op locatie moet worden verzorgd dan dient het bedrijf zelf te zorgen voor werkstations / laptops met internettoegang. 

Wanneer zijn de cursussen?
Periodiek worden cursussen ingepland. Neem voor de actuele data even contact op met 088-2444600. Onze binnendienst helpt u graag verder.

Hoe kan ik aanmelden?
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en we nemen contact met u op om de cursus / cursist in te plannen. Voor de training in Helvoirt geldt een minimum aantal deelnemers van 4 en een maximum van 10. Het gemiddelde aantal deelnemers is 6-8. Op locatie geldt een minimum van 6. De cursus kost € 175,00 exclusief BTW per persoon.

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt