BouwInfosys

Oplossingen voor de bouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw Oplossingen voor de installatie Oplossingen voor bouwopleidingen

Websiminars Officelijn

BouwInfosys organiseert regelmatig webseminars. U kunt op die manier in uw eigen werkomgeving webseminars volgen en dat bespaart tijd, reiskosten en milieu!

Wat is een webseminar?
Veel klanten zijn nog niet bekend met het fenomeen webseminar, een workshop op afstand. Elke medewerker die met software van BouwInfosys werkt, heeft in bijna alle gevallen een internet verbinding. Door een viewer te activeren kunt u, zonder software te downloaden,  deelnemen aan een online workshop. 

Wat is het programma?
In een sessie van maximaal 45 minuten presenteert en demonstreert een medewerker van BouwInfosys het betreffende onderwerp. Na deze sessie is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Het  stellen van vragen kan met een Spraakfunctie (VoIP) en Video verbinding (1 tot 5 deelnemers) of met een chatfunctie (5 of meer deelnemers). Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. Na afloop van een webseminar kan de gebruiker eventuele vragen sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en zal een van onze medewerkers contact opnemen om de vragen te behandelen. 

Wat heeft u nodig?
De minimale benodigdheden voor het deelnemen aan een webseminar zijn een goede internet verbinding en een geluidskaart in uw werkstation. Als u met meerdere collegas in één ruimte aanwezig bent, is het aan te raden om een koptelefoon te gebruiken. Bij 1 tot 5 deelnemers kan de Spraakfunctie worden gebruikt en dient u te beschikken over een microfoonaansluiting op uw werkstation. 

Wanneer zijn er webseminars?
Periodiek worden webseminars gepresenteerd. Klanten ontvangen een nieuwsbericht met een overzicht van de te presenteren onderdelen en kunnen inschrijven op de website.

Hoe kan ik aanmelden?
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en u ontvangt een bevestiging voor deelname met datum en tijdstip. Op de dag van de presentatie ontvangt u ongeveer een kwartier voor aanvang van de sessie een bericht. Hierin staat een link met het sessienummer waarmee u kunt deelnemen aan het webseminar.

Zwijnsbergen 1 300
BouwInfosys in Helvoirt
BouwInfosys in Helvoirt