BouwInfosys

Installatie

Installatie Installatie Installatie

Documentscanning met WhiteVision

Logo WhiteVisionBouwInfosys ontwikkelde samen met WhiteVision een ijzersterke oplossing voor het opbouwen van een digitaal archief. Minder papierwerk, minder werk en dus wederom kosten besparen.

Scan met WhiteVision eenvoudig uw inkoopfacturen, bonnen en algemene post. Het systeem herkent op de inkoopfactuur de juiste velden en kan de factuur automatisch inboeken. De workflow zorgt voor een efficiënt proces rondom de goedkeuring. De afbeelding van de originele inkoopfactuur wordt als plaatje naast de geboekte factuur getoond en bewaard.

Algemene post kan worden gescand en bijvoorbeeld worden gekoppeld aan relaties / organisaties in het systeem. U bouwt op deze manier een digitaal postboek op wat ook weer zorgt voor tijdsbesparing. Zoeken naar post behoort met BouwInfosys en WhiteVision definitief tot het verleden. Minder papier opnieuw afdrukken of kopiëren betekent goedkoper en beter voor het milieu.

Bekijk hieronder de film over de werkwijze van WhiteVision in combinatie met BouwWorks: 

De oplossing werkt zowel met de Officelijn (BouwOffice, InfraOffice en InstallOffice) als met de Workslijn (BouwWorks, InfraWorks en InstallWorks) van BouwInfosys.

Vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden!

 

Onze partners in de installatie:

WhiteVision

Bouw

Oplossingen voor de bouw

Grond-, weg- en waterbouw

Oplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw

Installatie

Oplossingen voor de installatie

Bouwopleidingen

Bouwopleidingen